Energievergelijker

Wilt u graag lagere energielasten? Met behulp van onze handige energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel vergelijken én overstappen naar een goedkopere leverancier. U hoeft hiervoor alleen maar uw postcode en huisnummer in te vullen en de rekentool doet de rest. Als u de goedkoopste heeft gevonden, kunt u overstappen door te klikken op de oranje knop.

Onafhankelijk vergelijken met de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel energiemaatschappijen met elkaar vergelijken. Door over te stappen kunt u jaarlijks tot wel 300 euro per jaar besparen. Dat is ontzettend veel geld, waar u andere leuke dingen mee kunt doen. Een weekendje weg, een korte vakantie of een nieuw meubel voor in huis. Het geld is in ieder geval beter besteed.

Postcode en huisnummer

De energievergelijker gaat voor u aan de slag als u uw postcode en huisnummer invult. Er rolt vervolgens direct een handig overzicht met goedkoopste energieleveranciers uit. De goedkoopste staat altijd bovenaan.

Wat doen wij voor i?

Wij stellen de energievergelijker voor u beschikbaar. U hoeft, zoals gezegd, alleen nog maar uw postcode en huisnummer in te vullen. De rest is een volledig automatisch proces. Zo kunt u gemakkelijker dan ooit op zoek naar een goedkopere energieleverancier. Mocht u nog extra wensen hebben, zoals een duurzame energieleverancier, kunt u dat selecteren bij de opties. Vervolgens hoeft u alleen nog maar het aanmeldformulier in te vullen en uw overstap wordt verder geregeld.

Hoe werkt het overstappen?

Overstappen is ontzettend gemakkelijk. Als u de beste energiedeal heeft gevonden, kunt u klikken op de oranje knop. U wordt doorgeleid naar een nieuwe pagina en hier kunt u uw nieuwe contract afsluiten bij uw nieuwe energieleverancier. Houd nog wel rekening met de opzegtermijn bij uw huidige leverancier. Eventueel kunt u naar uw contract kijken. Indien deze binnen 30 dagen afloopt, kunt u het naadloos laten overlopen in uw nieuwe contract. Indien uw contract nog een tijdje doorloopt, kan het zijn dat u een overstapboete moet betalen. Bekijk daarom van te voren of uw contract afloopt, zodat u altijd het goedkoopste uit bent. In sommige gevallen is die boete zo hoog, dat overstappen nog geen zin heeft. In dat geval kunt u beter nog even wachten.

Wanneer overstappen van energieleverancier?

Indien u nog nooit hebt overgestapt van energieleverancier, is de kans groot dat u direct kunt overstappen. U heeft dan namelijk waarschijnlijk een contract voor onbepaalde tijd. Met nieuwe contracten ligt het nog net iets anders. Houd dan bijvoorbeeld nog rekening met de overstaptermijn van 30 dagen en een eventuele overstapboete, indien uw contract nog niet is afgelopen. Wissel daarom alleen van energieleverancier op het juiste moment.

Een jaarcontract biedt het meeste voordeel

Over het algemeen biedt een jaarcontract het meeste voordeel. Het is dan ook het meest voordeligst om ieder jaar weer over te stappen van energieleverancier. Op die manier kun je ieder jaar weer genieten van kortingen en welkomstcadeaus.

Hulp nodig met de energievergelijker?

Heeft u hulp nodig met de energievergelijker of heeft u andere vragen? We helpen u graag. Onze klantenservice is doordeweeks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en biedt ondersteuning bij al uw vragen. We helpen u zo snel mogelijk met betrouwbaar en onafhankelijk advies. Neem hier contact met ons op.

Energievergelijker

Vergelijk alle energieleveranciers