Nieuw: unlimited 4G voor thuis van T-Mobile

Nieuw: unlimited 4G voor thuis van T-Mobile

T-Mobile is een van de eerste providers die het introduceert: unlimited 4G voor thuis. Het zal de vaste internetverbinding niet vervangen, maar het gaat wel om een nieuw soort abonnement.

De provider biedt deze variant al aan, maar momenteel zitten er nog datalimieten aan. Vanaf 29 januari 2018 komen deze echter te vervallen. Consumenten kunnen dan onbeperkt gebruikmaken van het internet op een relatief hoge snelheid: 25 mbps. Dat is vooral handig voor mensen uit dorpen en/of buitengebieden, waar men geen hoge snelheid kan ontvangen. Dit nieuwe abonnement kost 35 euro per maand.

Houd rekening met fair use policy

Onbeperkt is in principe nooit echt onbeperkt: u dient namelijk nog wel rekening te houden met een fair use policy. Dat houdt in dat klanten met 100 GB-data starten. Als men daarover heen zit, wordt er 5 GB-data toegevoegd. Consumenten komen dan bij het ‘zachte limiet’. Op die manier wil T-Mobile misbruik tegengaan.

Snelheid verlaagd

Unlimited 4G voor thuis van T-Mobile is gek genoeg wel langzamer geworden dan eerdere abonnementen. In 2016 bood het bedrijf al 4G voor thuis aan, maar toen zaten er nog datalimieten op van respectievelijk 25, 50 of 100 GB per maand. De snelheid kon toen echter oplopen tot maximaal 300 mbps. Als we dat vergelijken met de huidige snelheid, namelijk 25 mbps, valt dat erg tegen.

Modem

Er is een modem nodig voor de 4G-aansluiting. Deze wordt geleverd, inclusief twee LAN-aansluitingen. Er worden externe antennes op geplaatst om het bereik te vergroten. Er zitten helaas wel kosten verbonden aan dit modem: 199 euro (eenmalig). De normale aanschafprijs is echter 339 euro, dus u profiteert wel van een fikse korting.

Unlimited 4G voor thuis van T-Mobile bestellen?

Wilt u graag Unlimited 4G voor thuis van T-Mobile bestellen? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkingstool. Het is vanaf 29 januari 2018 pas beschikbaar. Houd onze tool daarom in de gaten.

Plaats een reactie