Welk internetpakket kies ik?

Er zijn verscheidene internetpakketten waar uit kunt kiezen, maar welk internetpakket kiest u? De verschillen zitten onder andere in de snelheid, de type verbinding en de verschillende extra’s. Met behulp van onze vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel verschillende internetaanbieders met elkaar vergelijken.

Uit welke internetpakketten kunt u kiezen?

U kunt – in principe – kiezen uit de volgende vier internetpakketten:

  • Alles in 1 pakket;
  • Internet- en televisiepakket;
  • Internet- en telefoniepakket;
  • Abonnement met alleen internet.

Voor welke internetpakket gaat u?

Zoals u hierboven kunt lezen, zijn er verscheidene internetpakketten beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende internetpakketten, maar welke het beste bij u past hangt af van uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld ook telefonie in uw pakket óf wilt u alleen televisie met internet? In sommige gevallen is het zelfs voldoende om alleen internet af te nemen. Als u bijvoorbeeld nooit televisie kijkt, kan het zonde zijn om deze wel af te nemen. Vaak kunt u dan ook nog online wel televisie kijken, indien er toch eens een leuk programma op tv komt. Bovendien gebruikt u misschien wel altijd uw smartphone en heeft u geen vaste lijn nodig. Indien u wel veel televisie kijkt, en ook graag een vaste lijn wilt, kunt u het beste kiezen voor een alles in 1 pakket. Met dit pakket kunt brengt u alles onder bij dezelfde aanbieder en op die manier kunt u genieten van veel korting.

Kiezen tussen een internetverbinding

Naast een internetpakket kunt u ook nog kiezen uit een snelheidsverbinding. Wilt u bijvoorbeeld razendsnel internet, waarbij u snel kunt up- en downloaden? Dan kunt u wellicht kiezen voor glasvezelinternet. Wilt u iets minder maandelijkse kosten en hoeft het internet niet hypersnel te zijn? Dan kunt ook kiezen voor een kabelverbinding of ADSL. Ook kunt u nog kiezen tussen een bepaalde snelheid. Verstuurt u alleen maar mails en surft u op het internet? Dan is 20 Mbps ruim genoeg. Wilt u graag up- en downloaden? Wellicht dat u dan beter kunt kiezen voor 50 Mbps of meer. Dan kunt u altijd genieten van een snelle internetverbinding.

Klaar om een overstap te maken naar een andere internetaanbieder?

Wilt u graag overstappen naar een andere internetaanbieder? Dat kan u maandelijks flink in de portemonnee besparen. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel op zoek naar een nieuwe internetaanbieder. U kunt hierbij gebruik maken van de verschillende filters, zodat u alleen de producten in het overzicht ziet waar u belang bij heeft. Wilt u bijvoorbeeld alleen internet? Selecteer deze optie dan bovenaan. Wilt u toch liever een alles in 1 pakket? Ook dat kunt u selecteren met behulp van de handige filters.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze?

Weet u nog niet welk internetpakket u wilt kiezen? Vraag onze klantenservice dan om vrijblijvend advies. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we u een aantal voorstellen doen. Geef hierbij uw postcode en huisnummer door, zodat we u direct kunnen doorverwijzen naar de juiste internetaanbieder. Neem daarvoor gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met uw overstap.